×
 
 

 

euMama.ro » Intrebari » Bebelusi » Trusoul bebelusului, jucarii » Ce cantar electronic sa aleg? cat de important este cantarul pentru bebelusi?

Trusoul bebelusului, jucarii

Intrebari despre trusoul bebelusului, jucarii
creeaza-ti un cont si bucura-te de avantajele eumama.ro

Ce cantar electronic sa aleg? cat de important este cantarul pentru bebelusi?

Cat de necesar este cantarul electronic pentru bebelus? cum il aleg?Ajut-o

pe ely1 sa gaseasca raspunsul la intrebare.

Autentifica-te

si

raspunde

corect!


Raspunsuri de la mamici

1.
 

Nu e deloc important, decat sa dai bani degeaba mai bine te limitezi la controale lunare la pediatru pana la 6 luni apoi cam la doua luni pana la un an si e suficient. Sau mai poti face ca mine, dezbracam fata, o asezam in cosuletul ei (acela de mana, nu scoica de masina), o cantaream cu un cantar de mana digital, scadeam greutatea cosului si gata! Mai fac asa si acum, la 1 an si 7 luni, dar folosesc o sacosa :))


2.
 

Cred ca e mai important pentru mamici decat pentru bebelusi :). Daca vrei sa fii sigura cat mananca dupa fiecare masa, in special pentru proba laptelui, atunci da, e util. Pediatra mi-a recomandat la inceput sa folosesc neaparat un cantar ca sa vad daca bebe pune pe el in primele saptamani. Dar dupa aceea nu il foloseam decat la baita.

Oricum, folosit prea des poate fi doar o sursa de stres. Daca vezi ca bebe papa nu cred ca trebuie sa iti face prea multe griji.


3.
 

Cantarul este important atunci cand bebelusul nu ia cum trebuie in greutate,  iar mersul pediatru nu .. este nici el gratuit.Raspunde:
10 raspunsusri esentiale pentru sarcina ta