×
 
 

 

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului euMama.ro

eumama.ro -Termeni si conditii de utilizare

Site-ul eumama.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de catre Clubmami.ro SRL.
eumama.ro isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa oricand, in orice imprejurare, acesti Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil.

La inregistrarea in site vi se cere adresa de e-mail. Sunteti singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe eumama.ro. Pentru confirmarea contului veti fi anuntati la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului. Daca ati primit un astfel de mesaj in situatia in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected] pentru a renunta la contul dvs.

In momentul autentificarii cu contul si parola individuale sunteti de acord sa va supuneti acestor termeni de utilizare a site-lui si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara un anunt prealabil.

Prin crearea unui cont pe site-ul eumama.ro, utilizatorii isi manifesta acordul expres de a primi notificari la adresa de e-mail mentionata la inregistrare, din partea eumama.ro cu privire la noi facilitati si servicii lansate, materiale promotionale din partea unor terte companii, inclusiv site-uri partenere. eumama.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere, pentru continutul materialelor promotionale apartinand companiilor terte sau a politicilor lor de confidentialitate.

In cazul folosirii serviciilor de creare de continut propriu si utilizare/retrimitere a acestuia, puse la dispozitie de catre eumama.ro, utilizatorii isi asuma in totalitate faptele proprii si consecintele acestora.

eumama.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor ce transmit mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert; mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod ce ar putea prejudicia buna functionare a site-ului eumama.ro.

Copyright

Tot continutul acestui site este proprietatea eumama.ro, daca nu este mentionat altfel, si nu poate fi copiat, distribuit sau transferat fara acordul scris si expres al eumama.ro
Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri constituie proprietatea autorilor.

eumama.ro nu solicita dreptul de proprietate pentru acest continut, dar prin afisarea pe acest site a acestui continut va dati acordul ca proprietarii site-ului sa aiba asupra acestui continut un drept de folosinta perpetuu si gratuit, drept de distributie, de reproducere, multiplicare, modificare, adaptare, prezentare publica individuala sau cu alte informatii, fotografii, grafica, sunete, imagini in miscare, inclusiv pe acest site sau alte site-uri, in cataloage, reviste, sau orice alta utilizare.

In cazul in care doriti sa renuntati la contul dvs va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected] pentru a dezactiva contul dvs de membru al comunitatii eumama.ro. Dupa ce contul dvs a fost dezactivat nu veti mai primi notificari la adresa de e-mail mentionata la inregistrare, dar proprietarii site-lui isi rezerva dreptul de folosinta asupra continutului adaugat de dvs pe site-u eumama.ro

Limitarea raspunderii

Informatiile prezentate au doar un caracter recreativ si/sau educational si in nici un caz nu pot inlocui recomandarile medicilor (specialistilor) care cunosc realitatea cazurilor dvs. Va rugam consultati de fiecare data medicul sau specialistul (medicul pediatru, medicul de familie, psihologul etc.) pentru intrebari si probleme legate de starea copilului dvs.

eumama.ro si detinatorul acestui site nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici un fel de dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe eumama.ro sau ca urmare a utilizarii acestui site. Deasemenea, eumama.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site.

eumama.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod.

eumama.ro nu poate garanta implicit sau expres, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de membri inregistrati. eumama.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste informatiile, opiniile sau imaginile adaugate de utilizatori, intreaga responsabilitate apartinand utilizatorilor respectivi.

Linkurile catre alte site-uri sunt prezentate doar ca un ghid de resurse si nu reprezinta garantii ale nici unui produs sau serviciu din cadrul acestor site-uri. eumama.ro nu garanteaza nici un fel de informatie prezentata in cadrul acestor site-uri si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul eumama.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru caz de forta majora, eumama.ro impreuna cu colaboratorii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic de la eumama.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele eumama.ro, erorile de operare, etc.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, eumama.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau familia dumneavoastra.

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor pe internet, pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de toate serviciile website-ului eumama.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa toate serviciile oferite de eumama.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa pe care sa o scanati si sa o trimiteti prin email la adresa [email protected]