1. Dispozitii introductive

Aceste conditii de utilizare guverneaza drepturile si obligatiile reciproce intre website-ul eumama.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor eumama.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet eumama.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor eumama.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora pe site-ul web.

eumama.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea datelor furnizate de parteneri, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din eumama.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar eumama.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare de servicii

Acesti termeni au ca scop definirea accesului si utilizarea serviciilor eumama.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si eumama.ro. Prin accesarea eumama.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor eumama.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

eumama.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicate comerciale conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate legate de Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in site iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de e-mail: office{@}eumama.ro.

Ultima actualizare 09.11.2023.